Left Hand Solution - Fevered mp3 album

50:51
Left Hand Solution - Fevered mp3 album
Heavy Metal
  • Performer:
    Left Hand Solution
  • Title:
    Fevered
  • Genre:
  • Style:
    Heavy Metal
  • Date of release:
  • Duration:
    50:51
  • Recording Location:
    Kitchen Studio
Left Hand Solution - Fevered mp3 album

  • Size FLAC version
    1351 mb
  • Size MP3 version
    1515 mb
  • Size WMA version
    1124 mb
  • Rating:
    4.4
  • Votes:
    906
  • Formats:
    WAV VOX MPC VQF MMF ADX

Track List

Title/Composer Performer Time
1 Thorns Left Hand Solution 5:22
2 Fevered Left Hand Solution 5:49
3 The Wounds of Bitterness Left Hand Solution 4:48
4 Illusion Left Hand Solution 5:58
5 Angels With the Last Plagues Left Hand Solution 6:16
6 Scorns of Time Left Hand Solution 3:27
7 The Flute Passion Left Hand Solution 3:45
8 Memories (Of the Tragedienne) Left Hand Solution 5:28
9 The Bleeding Left Hand Solution 6:23
10 Scarred Left Hand Solution 3:35

Credits

Erik Barthold - Composer, Drums, Vocals
Thomas Hedquist - Engineer, Mixing, Producer
Jens Höglin - Paintings
Mariana Holmberg - Vocals
Left Hand Solution - Primary Artist
Joakim Mardstam - Guitar
Peter Selin - Bass, Mastering